# Camperplaats Westerwijtwerd

**Beoordeling**: 4.82/5
**Aantal reviews**: 131
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Locatie nabij pittoresk dorpje - huiskamercafé (terras, lunch, diner) - winkeltje met schapenvachten -  Museum Helmantel - Winsum - Borg Ewsum - centrum 550m

## Locatie host

## Adres
Dorpsweg 34
9993 TK, Westerwijtwerd, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.3321577, 6.63998784

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### HerbyBagage - 5/5
*June 2026*

Voor ons is dit een van de mooiste plekken die we kennen, en een waar we graag nog eens terug zouden komen. Als het mag! ☺️ Uitstekend onderhouden, met alles wat je nodig hebt, en bovenal een geweldig gevoel voor humor. 😂
Heel erg bedankt voor de fantastische tijd, en tot snel!

Herby's & Wautzi's

### Gert-Homan - 5/5
*May 2026*

Weer een heerlijke tijd hier door gebracht. Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Top sanitair. En vooral rust en ruimte, zelfs een prachtige koe met 2 pasgeboren kalfjes gezien. Bedankt voor de fijne tijd en goede zorgen 🥰.

### Roel A. - 5/5
*May 2026*

Vier nachten op de camperplaats gestaan. We zijn heel hartelijk en vriendelijk door Gerlof en Janine ontvangen. De camperplek was ruim, groen en schoon. Het sanitair was “om door een ringetje te halen”. We hebben het heel erg naar onze zin gehad en we raden deze camperplaats aan iedere camperbezitter aan. En een heel leuk winkeltje erbij, waar we een bodywarmer gescoord hebben. Al met al, dikke vijf sterren waard!!!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/360636db-3b28-4b27-a161-e1f3ab685617/d3ba47ed-a286-45c8-93a8-23d580a3a579.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/location/360636db-3b28-4b27-a161-e1f3ab685617/205f0ec6-1233-44d1-bc2f-8c0dfb1b8fac.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213425.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651213424.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651197135.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/groningen/westerwijtwerd/98712/camperplaats-westerwijtwerd)