# Camping Holland Poort

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.44/5

Gelegen aan het Wymeesterdiep - te bereiken via de A7 - kampeerplaatsen en camperplaatsen - centrum 5km

W. Mettingstraat 18
9693 BX, Bad Nieuweschans, Nederland

- Decimal: 53.18362034, 7.21667476

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 26 |

### cocamalu - 4/5
*December 2025*

Fijne camperplek. Wij verbleven hier 2 nachten voor een bezoek aan de thermen. Rustig. Aardige beheerder die in de loop van het verblijf een praatje kwam maken. We stonden alleen, geen onveilig gevoel gehad. Voor herhaling vatbaar.

### Jaapenmaya - 5/5
*July 2025*

Bennie -de beheerder was zeer enthousiast en liet ons de wc's en douches etc uitgebreid zien. plaats was top. we konden kiezen uit een camperplekn of op het terrein. alles was mogelijk. sanitair zeer schoon. zeker een aanrader.

### wizwart - 3/5
*July 2025*

Wij stonden hier 5 nachten en werden welkom geheten door Benny. we kregen een mooie plaats toegewezen en veel info over de omgeving. Het sanitair wordt goed schoongehouden en ziet er netjes uit.
mooie fietstochten naar Duitsland en het wijdse Groningse landschap.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243486.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282516.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201550.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651248346.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282552.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/groningen/bad-nieuweschans/98728/camping-holland-poort)