# CamperPark Lena

**Beoordeling**: 3.5/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Eenvoudige agro-camping in klein dorpje - gebruik GPS-coordinaten - Duitse grens met Bad Muskau 8km  - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Partyzantów 12
68-210, Nowe Czaple, Polen

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.56038262, 14.76181623

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | PLN 43.48 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### vliegersonthemove - 5/5
*August 2025*

perfecte plek met kleine kinderen. speeltoestellen naast de camper en douche, wc en keuken ernaast. zitjes met afdak en bbq's die je kunt gebruiken.. hele vriendelijke eigenaar, sprak geen ander woord dan Pools maar we begrepen elkaar. wij betaalden 20€ per nacht incl douchen en gebruik wc en koken. Water mag je ook pakken.. stroom weet ik niet of dat erbij zat, hadden wij niet nodig.
centrum op 10 min fietsafstand.. de leuke Poolse markt daar!

### Bob.T - 3/5
*August 2025*

Prachtig uitziende camping met een warm en vriendelijk welkom. De faciliteiten zijn goed onderhouden en schoon, maar er was geen sloot met zwart water te vinden.

### FriedrichPM - 3/5
*July 2022*

Goed onderhouden faciliteit. Vraag om wifi-toegangscode. De vermelde prijs is niet correct: ik betaalde 8 euro per nacht voor een camper en een persoon.
FriedrichPM in juli 2022

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650979959.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650979960.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-lubusz/nowe-czaple/98753/camperpark-lena)