# Flugplatz Görlitz

**Beoordeling**: 3.9/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Rustige plek direct naast de stad Görlitz - idyllisch uitzicht op de Landeskrone. - reservering via afspraak Görlitzer Flugsportclub +493581314798 - centrum  5km

## Locatie host

- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### FWG - 3/5
*September 2025*

Vriendelijk ontvangst , mochten staan waar we wilden.
Keuze komt neer op een gras plaats of op het parkeer veld.
Electra aanwezig verder niets!
Rustig geslapen en weer door.
€17,- via de app

### Marja-en-John - 2/5
*September 2025*

Inmiddels € 17,25 inclusief alleen stroom. Ons inziens te duur, door de weeks niets te beleven. Vergelijk Flugplatz Welzow, 10€ inclusief water, stroom en afval, of Flugplatz Dessau, 20€ inclusief water, stroom, toiletten en warme douches. We zijn 25 min doorgereden naar het Nordstrand bij de Berzdorfer See.

### Clintswife - 5/5
*July 2025*

Aangekomen zonder reservering. Ik heb gewoon de QR-code gebruikt om via de app € 15 pn te betalen. Een paar vriendelijke clubleden lieten ons zien waar we konden parkeren. We hadden de hele plek voor onszelf. Heerlijk om in de zon te zitten en de vliegtuigen te zien landen en opstijgen. Er was een stroomaansluiting, maar die hebben we niet gebruikt. Zo rustig. A+++++

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271121.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271122.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651271123.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650993026.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650993024.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen/gorlitz/98811/flugplatz-gorlitz)