# Camperterrein Op’t Maos

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

Camperterrein aan de boerderij gelegen vlakbij de Maas, een dagstrand, veerpont en talrijke gezellige Maasdorpjes, centrum dorp 900m, stad 5km

Maasveldweg 2
3640, Kinrooi, België

- Decimal: 51.13285872, 5.79896312

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [ ] Toilet

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Jachthaven in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 1/2/2026 | EUR 15 |

### Stan-S - 1/5
*May 2023*

Zo juist van de eigenaren vernomen dat men dit jaar (2023) niet meer open gaat  i.v.m een grote brand!

### mevte - 5/5
*October 2021*

gewoon gezellig. niet ingewikkeld, geen 100 regels, gewoon in orde. hier worden we blij van.

### Dico01 - 5/5
*August 2021*

We hadden gedacht om een paar nachten op de camperplaats te blijven, maar het weer was wisselvallig  en we hebben dan beslist om ter plaatse te blijven. We stonden op een betonnen ondergrond en de volgende camperplaatsen die we dachten te doen was op gras. Van daaruit hebben we onze fietstochten gemaakt. Eén van de reden waarom we gebleven zijn is de goede ontvangt van de eigenaars. We zullen het zeker aanraden aan vrienden. Grt Jenny en Dirk

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650982953.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983432.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650991564.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650991562.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650988220.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/vlaanderen/kinrooi/98882/camperterrein-opt-maos)