# Camping Dorotheenthal

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 5/5

Grote camping gelegen aan zijweg van Rehmskoppel - gebruik GPS-coordinaten -minibar met  broodjesservice - bistro - strand 100m - centrum 2km

Rehmskoppel
24351, Damp, Duitsland

- Decimal: 54.57225468, 10.01675447

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Betaald)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/26/2025 - 6/19/2025 | EUR 19 |
| 9/19/2025 - 10/24/2025 | EUR 19 |
| 6/20/2025 - 9/11/2025 | EUR 25.5 |

### Tom&Paule - 5/5
*September 2025*

Ik was er met mijn stacaravan van 7,25 m en mijn hond en kan alleen maar positief zijn! Direct aan zee, supermoderne en schone toiletten, vriendelijk personeel en bovenal rustig!
Ik kon zelfs kiezen uit vrije plaatsen!
Het mooiste is dat je de sauna privé kunt boeken, wat echt een pluspunt is!
Ik kan deze plek van harte aanbevelen!👍

### Henstra - 5/5
*September 2022*

Prachtige camping. wij stonden direct aan de Ostsee.. Sanitair perfect en zeer schoon..Broodjesservice ook uitstekend.. Is wel wat prijzig maar daar heb je dan ook heel wat voor.
Bij de bistro kan je een eenvoudige maaltijd krijgen. Ook prima.
Hebben hier 3 heerlijke dagen gehad.

### Drafrog - 5/5
*July 2021*

Zeer goed gelegen CP direct aan de kust. Heel netjes, vriendelijk personeel. Geweldig sanitair, zeer schoon als het 3 keer per dag wordt schoongemaakt. Leuke bistro met goede kwaliteit vlakbij het strand. Minimarkt met broodbezorging. 900 m lopen naar Damp. afd. Restaurants in de buurt. Verbleef hier voor 2 weken in begin juni. Veel vaste kampeerders. Strand schoon. Supermarkt in Damp en een kleine markt 400 m ten zuiden op een andere camping. Absoluut geweldig in het laagseizoen.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983033.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983037.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983028.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983030.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983029.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/damp/98890/camping-dorotheenthal)