# Minicamping Pergama Landjuweel

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.36/5

Boerderijbeleving - ballonvaren - korting voor langer verblijf, zie website - centrum Oisterwijk 1,5km

Roonsestraat 20
5076 PM, Haaren, Nederland

- Decimal: 51.60445521, 5.23652091

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 3/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 32.3 |

### DeNieuweStoomboot - 3/5
*March 2026*

Charmante boerderijcamping op loopafstand van het centrum van Haaren, waar je alle winkels vindt die je nodig hebt.
De eigenaar is vriendelijk en relaxt.
Wel vonden we het jammer dat de dieren (kalfjes, kippen en konijnen) in vrij kleine en vieze hokken zaten. Daarom geven we drie sterren.

### blommentje - 5/5
*July 2025*

hele mooie camping, zeer verzorgd en alles schoon en netjes.
voor kinderen allerlei speelgerei aanwezig en beestjes om te voeren ,Top locatie als uitvalsbasis voor wandelen en fietsen .👌

### FransvD - 5/5
*June 2025*

Door omstandigheden begin dit jaar hebben we ons huis in Haaren beschikbaar gesteld aan familie. Met onze camper hebben we, al voor het seizoen begon, een mooi plekje gekregen op Pergama. De familie van Herk heeft ons heel fijn geholpen en gezorgd dat wij tot 1 juni van hun heerlijke gastvrijheid konden genieten. Een camping om aan te raden, met mooi sanitair en een terrein dat keurig wordt onderhouden. Op feestdagen een presentje, wat heerlijk!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983924.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651240713.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651240712.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983922.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983923.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/noord-brabant/haaren/98944/minicamping-pergama-landjuweel)