# Camping Jachthaven De Mars

**Beoordeling**: 3.33/5
**Aantal reviews**: 9
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Kindvriendelijke familiebedrijf -  bij jachthaven - lengte camper is bepalend voor het tarief - Rhederlaag - centrum 2.5km

## Locatie host

## Adres
Marsweg 6
6988 BM, Lathum, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.99721033, 6.03498359

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 29.3 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Serlui - 5/5
*August 2024*

Een hele grote camping met veel vaste plekken, maar ik sta helemaal aan eind. Daar is het heerlijk rustig, naast een klein strandje. Nieuwe douche/wc voorzieningen. Prima ontvangst. Een unieke plek. Ik kom hier zeker terug.

### Meincampertje - 4/5
*July 2024*

Vriendelijke ontvangst. We kregen een mooi plekje voor onze camper bij de jachthaven. Wel jammer dat ganzen er constant alles onder poepen.
Gegeten op het terras van het restaurant. Voor 15 euro konden we meedoen met soort menu van de dag dat buiten op de BBQ werd bereid. Met brie gevulde kipfilet, gebakken aardappelen en salade. Dikke prima! Het sanitair is allemaal vernieuwd dus ook hier dikke prima! Wel camping met veel vaste gasten.

### MarraM - 2/5
*October 2023*

Vriendelijk ontvangen.
Sanitair verouderd en vies. Op de west kant totaal geen ontvangst van WiFi. prijs kwaliteit totaal niet in verhouding.
Margreet

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650983934.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651121262.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031422.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651031409.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/gelderland/lathum/98945/camping-jachthaven-de-mars)