# Hamne Småbåtforeining

7200, Kyrksæterøra, Noorwegen

**GPS-locatie**
- Decimal: 63.2924137, 9.0893938

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Betaald)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Aan het water
- In (stads) centrum
- Jachthaven in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 250 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### buddypenny - 4/5
*August 2024*

het is een leuke plek direct in het dorp. 250 NOk zonder elektriciteit, 300 NOk met. Contant geld in envelop verstrekt. Gratis openbare toiletten, één per geslacht. Douches 50!!!! NOK. Daarvoor zou ik een 4-sterrendouche verwachten, maar het is erg basic, gewoon onbeperkt. Ik denk dat mensen ze niet zullen gebruiken of er niet voor zullen betalen, aangezien betaling op vertrouwen is gebaseerd. we zijn niet gebleven

### Campster2024 - 5/5
*July 2024*

Zeer leuke kleine plaats. De toiletten zijn schoon. De douches zijn niet in de tijd beperkt. Je kunt afval weggooien en water vullen. Wasmachine en droger zijn aanwezig, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt.

### Taffyjan - 5/5
*June 2024*

We hebben tijdens onze reizen verschillende jachthavenstops gebruikt en vonden ze veilig en toegankelijk. Deze heeft elektriciteit als je wilt, 300 NOK met of 250 NOK zonder. Douches, toilet en wasmachines beschikbaar en kosten 40 NOK. Alle gelden moeten in een meegeleverde envelop worden gedaan en via een eerlijkheidsbrievenbus worden verzonden. Supermarkt op loopafstand, geen klachten van ons.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650985223.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208957.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208956.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208955.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208954.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/trøndelag/kyrksæterøra/99014/hamne-smabatforeining)