# Camping Oxygene

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.57/5

Camping met zwembad - fitness - kinderspeelplaats - tafeltennis - bar - terras - broodjesservice - centrum 13km

D4
04210, Valensole, Frankrijk

- Decimal: 43.82362727, 5.85428474

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 8/24/2026 - 9/15/2026 | EUR 19.94 |
| 7/4/2026 - 8/23/2026 | EUR 25.94 |
| 5/1/2026 - 7/3/2026 | EUR 19.94 |

### JeanJoop - 4/5
*September 2024*

Mooiw camping,schoon sanitair mooie plekken.elekrrisch zelf kiezen 6/ 10/ 16 amp Geen wc papier. Mooi zwembad. fietsen naar Valensole is niet echt een aanrader. afstand 18 km. Wij waren met de camper . En konden alleen genieten van de rust en het zwembad..Er is verder niets in de omgeving. Geen bus of iets dergelijks. . Wij gaan hier niet meer naar toe ondanks dat het een mooie camping is en vriendelijke. beheerders. We betaalden€21.65

### Wimz - 1/5
*August 2024*

Het is dat je minimaal 1 ster moet geven.  Geen schaduwplekken beschikbaar en ik denk dat maar 25 procent van de plekken bezet was. Niets te beleven.  Smalle paden voor een wat grotere camper. Bochten niet te nemen. Geen wc-bril en geen wc-papier. Hadden 2 nachten geboekt, maar zijn na 1 nacht vertrokken. We konden ons geld op geen enkele manier terug krijgen.

### paola223 - 4/5
*July 2024*

Zeer nette camping, mooie grote plaatsen en een groot zwembad. Bar met de mogelijkheid om te lunchen en dineren, hier kunt u ook terecht voor goede vers gemaakte pizza's. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651215873.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651216079.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651216077.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/provence-alpes-cote-dazur/valensole/99074/camping-oxygene)