# Camping Jungferweiher

Am Jungferweiher 4
56766, Ulmen, Duitsland

- Decimal: 50.21851439, 6.97386743

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 17 |

### coockie3 - 3/5
*August 2025*

De 10 euro klopt niet meer maar naar ons idee is de 24 die wij betaald hebben wel passend bij een campinggast met gebruik van alle faciliteren

### Rbf - 2/5
*May 2023*

Beheerder was vriendelijk, maar kwam eerst met allerlei regels. Op de info van de camperplaats staat de prijs 10,00  maar hij had een prijs van 27,00 all incl. We zijn blijven staan, maar toen we wilden douchen moesten we nog een euro betalen. De douches verouderd met alleen een douchegordijn  Geen prettig gevoel Toen we de man erop aanspraken zei hij:zo goedkoop kunnen jullie nergens overnachten. Voelden ons belazerd.Buren hadden dezelfde klacht

### EnRoute2 - 3/5
*October 2022*

Prima voor een nachtje, voor een mooi uitzicht op het meer en een wandeling. Maar het dorp heeft niets te bieden. Qua natuur en camping zijn er echt veel betere opties aanwezig in de buurt.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650989461.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063630.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063628.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651063625.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651030752.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/ulmen/99273/camping-jungferweiher)