# Uxa Paraíso

Podentinhos
3230-290, , Portugal

- Decimal: 40.041668, -8.392835

- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (5A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/29/2026 - 10/16/2026 | EUR 14 |

### Bram-Janssen - 5/5
*October 2025*

Wat hebben we hier genoten! het was heerlijk vertoeven in het naseizoen. We kwamen aan met regen en hebben totaal geen problemen gehad met de toegangsweg. Vooraf hadden we gevraagd via de app of er plek was, we kregen toen de coördinaten voor Google, vanaf waar we de bordjes konden volgen. Heerlijk genoten in de natuur, wandeling gemaakt naar Penela, drankje en snack doen bij bar Mercado en zeker een kofffie drinken in de bar bij het zwembad!

### Dun86 - 5/5
*July 2025*

Laat ik vooropstellen, dit is echt een geweldige plek om te verblijven. Julien heeft hier echt een paradijs gebouwd, super relaxed en gemoedelijk sfeertje, dat zie je niet vaak. De goede weg er naar toe is toch wel op z’n minst spannend te noemen. Voor campingbusjes helemaal prima, maar onze integraal van 7m vondt het wel lastig. Met nat weer zou ik het niet aanraden, maar als je van een mooie plek wilt genieten dan zou ik echt de moeite nemen!!

### Cyriac - 5/5
*July 2025*

Super plek om te verblijven, eigenaar was erg aardig en een prachtige camping! We betaalden 26,6€ voor een nacht (7,1€ voor de camper en 6,5€ per persoon)

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650992077.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269366.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651256163.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650992078.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/portugal/coimbra/-/99428/uxa-paraiso)