# Familie Andersen

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 100 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Wiepie-Foeke - 4/5
*August 2025*

Een heel mooi gelegen CP. Je kunt er een mooie fietstocht maken. Om er te komen zou het prettig zijn dat eigenaar de bomen iets bij zou snoeien. Hou er wel rekening mee dat je moet levelen. De eigenaresse kwam ons s'avond een bakje druiven brengen.

### Fieldmaster - 5/5
*August 2025*

Mooie plek en ook met een 7,5m camper prima te bereiken met wat opletten. Op het terrein konden we ook wel vlakke standplaatsen vinden wij stonden zonder blokken prima naar onze zin. De eigenaren hebben we alleen even gesproken bij aankomst maar faciliteiten zijn prima voor elkaar. Heerlijk rustig schoon plekje wat ons betreft een aanrader.

### Nico5dec2022 - 5/5
*July 2025*

Heel fijne plek, schone wc, warm en koud water. Mooi uitzicht en rustig

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650993938.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651120938.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651064264.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651054723.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651045762.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/midden-jutland/middelhede/99439/familie-andersen)