Parking Hotel Pelikan

• Stroom

• Vuilnisbak

AlexeyND7997

aug 2025

We kwamen laat in de avond aan, het was donker. Alle wegen in Montenegro zijn smal - hier werden we bij de ingang opgewacht door de eigenaar! Als we hem niet tegenkomen, rijden we terug, te smal. Maar er is genoeg plek voor bijna elke camper. Het ligt dicht bij de weg, alles op één plek. De eigenaar van Pelican heeft zijn eigen hotel, restaurant en bootverhuur. Hij begon vanaf het begin met je mee te denken. Camper parkeren kan aan de "witte" weg vlakbij het hotel.

Paul-Greet

sep 2023

Zoals eerder beschreven alles gratis en vriendelijk welkom. Maar je wordt geacht bij Pelikan een boottocht te boeken. Hij vroeg €310 voor 3 uur, twee personen. Wij vonden deze benadering niet leuk, toen we wilden vertrekken bood hij het aan voor € 60. de tocht was mooi, verder is daar ook niets te doen in het dorp. Lunch en service prima.

Elmar&Renske

jul 2023

Goede gratis plek. Geen directe voorzieningen op de plek maar je kan gebruik maken van de faciliteiten van het hotel (douche + toilet). Wordt wel vriendelijk gevraagd of je wat reviews kan maken en of je blijft eten.

P16

Virpazar, Montenegro

Parkeren tegenover hotel - gebruik GPS-coordinaten - locatie over de rivier - winkels, restaurants en boothuur 100m - centrum 100m