camperplaatsen bij plattelandscamping midden in het Hollandscheveld - NKC-leden korting in laagseizoen - recreatiegebied Schoonhoven - centrum 500m
Rechtuit 56
7913 VK, Hollandscheveld, Nederland€ 19,45 • 1 apr. t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenleuke gezellige camping met erg vriendelijke behulpzame eigenaren. Erg mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Mooie zwem en recreatieplas om de hoek. Wij zijn zeer tevreden en komen vast nog eens terug.
Prima uitvalsbasis om Hoogeveen en de natuur in de omgeving te verkennen. Ruime plaatsen. Toiletten en douches zijn netjes. In tegenstelling tot eerdere berichten zijn de douches gratis. Voorzieningen voor gezinnen met kleine kinderen zijn aanwezig.
Ruime plaatsen, voorzieningen voldoende. Wifi zeer wisselend, voor ons gebruik onvoldoende. Omgeving niet bijzonder.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
7913 VK, Hollandscheveld, Nederland52° 42' 21" N
info@camping-de-eikenhof.nl
€ 19,45 • 1 apr. t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine