locatie op camping - aparte groenblijvende camperplaatsen - uitgangspunt om Drenthe te ontdekken - centrum 3km
Gagelmaat 4
9431 KT, Westerbork, Nederland€ 16,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenRustige mooie plek. Alles aanwezig. Prachtige omgeving met heeel veeel fietspaden. Sanitair is schoon, alle voorzieningen van de camping en het park te gebruiken.
Hier voor een week geboekt en betaald,en na 3 dagen zijn we weggaan. Receptie en personeel heel vriendelijk ,maar de camping is niks sanitair oud en niet schoon. In de 3 dagen niet schoongemaakt geen toiletpapier meer,dus nooit meer.
Mooie camperplek maar je moet je eerst melden voordat je gaat staan. Er zijn maar 4 plekken en die blijken gererveerd te worden. Toiletgebouw stelt niet zoveel voor maar hadden we ook niet nodig. Vriendelijke mensen en fiets- wandelroutes die je zo kan pakken. Leuk dorp en heerlijk gegeten bij de Abdij.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerGagelmaat 4
9431 KT, Westerbork, Nederland52° 52' 7" N
info@timmerholt.nl
€ 16,60 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine