Locatie onder de rook van UNESCO Werelderfgoed Schokland 2km - vlakbij A6 en N50 [geen verkeersgeluid!] - gratis oplaadpunt voor e-bike - voormalig eiland Urk 15km - supermarkt in Ens 2,5km - Schokkerstrand 6km - geen aankomst op zondag - wel vertrek - centrum 3km
Redeweg 8
8307 RE, Ens, Nederland€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEr hing een bordje “gesloten”. We zijn maar doorgereden. Blijkbaar toch niet het hele jaar open?
Prachtige plek, toereikende voorzieningen, prima in orde. Schitterend uitzicht, heel stil. Zeer vriendelijke eigenaar. Wij komen hier zeker terug! Reitse en Ankie
Prima locatie, op een rustige plek. prima contact met eigenaar alles aanwezig en schoon
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Vuilnisbak
Redeweg 8
8307 RE, Ens, Nederland52° 37' 42" N
camperplaatsschokland@gmail.com
€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater