locatie op het jachthaventerrein - uitzicht over het water - wifi bij havengebouw - nationaalpark de Alde Feanen - Verhuur van sloepen bij 2e locatie op Biskopswei 27 - gasdepot - fietsen te huur - camperservice en reparatie - centrum 5km
Buitenstvallaat 2
9204 WX, Drachten, Nederland€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWe hebben hier half augustus gestaan. Een vriendelijke havenmeester hielp ons. mooie plek met geweldig uitzicht op de bedrijvigheid op het water.
Begrijp niets van vorige beoordeling want heb een compleet andere ervaring. Super aardig en leuke plek aan het water.
10-6 nog nooit zulke onvriendelijke mensen bij elkaar gezien. We werden amper te woord gestaan stroom was uitgeschakeld. Waar de campers staan rijden ook allerlei busjes die je nog net niet raken. Wij zijn verder gereden.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Buitenstvallaat 2
9204 WX, Drachten, Nederland53° 6' 8" N
info@dedrait.com
€ 10,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine