Terrein is gesloten.
Locatie van Staatsbosbeheer - Logeren bij de boswachter – kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - pinbetaling - zie website voor actuele tarieven en reserveren - langer verblijf in overleg met de beheerder - klein bijzettentje gratis - Nationaal Park Lauwersmeer - centrum 5km
De Rijsdammen
9293 MH, Kollumerpomp, Nederland€ 18,00 • 4 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenTerrein is gesloten.
Helaas, het terrein is in 2022 wegens werkzaamheden gesloten!
Rustige camping in een mooi gebied. Sanitair is wat ouder, maar hele fijne douches waarbij je zelf de temperatuur kunt instellen en zonder tijdslimiet. Je moet wel opletten als de grond erg nat is, wij stonden vast met onze camper maar dankzij de mega behulpzame boswachter en 10 andere campinggasten zijn we weg gekomen. Er zijn een aantal verharde camperplaatsen. We hebben alleen geen wild gezien op de camping zoals omschreven op de website.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
Terrein is gesloten.
Helaas, het terrein is in 2022 wegens werkzaamheden gesloten!
lees meerDe Rijsdammen
9293 MH, Kollumerpomp, Nederland53° 19' 43" N
logerenbijdeboswachter@staatsbosbeheer.nl
€ 18,00 • 4 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater