Uitstekende camperplaatsen op een natuurcamping - watersport recreatiegebied - centrum 2km
Bildreed 3
9221 SJ, Rottevalle, Nederland€ 16,00 • 1 mrt. t/m 30 okt.
KortingskaartenIn september geweest. Heerlijke plek zeg. Prijzen zijn vele malen schappelijker, echt. Neem contact op met de camping en t wordt duidelijk.
we wilden 2 nachten staan. reserveren moet via site. er komen reserveringskosten bij, bij elkaar €54,'. da's echt wat anders dan 2 c € 18.
Met zomerse temperaturen hier 2 nachten gestaan. Een hele leuke locatie aan het water!(We hadden de sups mee). s avonds nog even op het handdoekje de ondergaande zon bekijken op het strandje. Naastgelegen het paviljoen waar je lekker kan eten/drinken.Wel reserveren anders grijp je mis. Sanitair zou wat schoner kunnen maar dit komt mede omdat de strandgasten hier ook stiekem gebruik van maken. Binnen 30 min op de fiets in Drachten.Veel winkels
lees meerHonden toegestaan
Stroom (unknownA)
Speelgelegenheid
Douche
Toilet
lees meerBildreed 3
9221 SJ, Rottevalle, Nederland53° 9' 24" N
info@supcentrefryslan.nl
€ 16,00 • 1 mrt. t/m 30 okt.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (unknownA)