rustige plaatsen, waarvan enkele in de schaduw bij jachthaven - gelegen midden in het Friese meren gebied - meenemen bootje met trailer is mogelijk - centrum 1km
De Zwaan 14
8551 RK, Woudsend, Nederland€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartengeen idee of je hier nog kan staan. konden geen havenmeester of beheerder vinden. telefoonnummer klopt niet meer. ook bij de buren geen gehoor gevonden. toch gebleven op deze rustige prima plek
Mooie grote plek met zicht op het haventje. Jammer dat je geen zwart en grijs water kwijt kan.
TOP locatie wij waren hier 3 dagen met ons bootje op trailer deze kon mooi in de haven liggen. Perfecte en snelle WIFI, brandschoon sanitair. Mooie ruime plaatsen (zelfs) voor hele grote campers direct aan de haven met een mooi uitzicht. Prijs is incl water en stroom.
Stroom (16A)
Vuilnisbak
WiFi
Douche
De Zwaan 14
8551 RK, Woudsend, Nederland52° 56' 44" N
info@karibu.nl
€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (16A)