Mini-campsite on a green oasis between Arnhem and Nijmegen

Geclaimd door eigenaar

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

Niet open nu, leek me een mooie plek.

A

Ankie

sep 2025

Experience: Ontzettend leuke gastvrouw. We mochten zelf een plek uitzoeken en het was heerlijk rustig en een prachtige omgeving. We werden wakker met fluitende vogels en er zat zelfs een uiltje op een paal 🥰 Nijmegen is heel dichtbij maar ook een mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Een echte aanrader! Contact: Heel goed, Leonie is heel vrolijk en spontaan en als je wat nodig hebt denkt ze mee.

N

Nina

sep 2025

Experience: Ein schöner, ruhiger Platz für die Nacht bei sehr netten Gastgebern! Perfekt 👌🏻 Contact: Super 👍🏻

Adres wordt gedeeld na boeking

Lingewaard, Nederland

Leuke kampeerplek in Baal, een minidorpje van boerderijen tussen Arnhem en Nijmegen. Meestal ben je de enige kampeerder hier, lekker rustig en privé! Je kunt je camper of caravan op ons erf neerzetten, op de klinkers (altijd) of in het gras (bij langere droogte). Sfeervolle woonboerderij, erg rustig gelegen, maar toch dichtbij voorzieningen :) Je mag zelf je plek uitzoeken om te kamperen: op het gras bij de lampjes, op het gras op de hoek van de straat, op het bestrate stuk en in het gehele weiland. Het weiland kun je betreden wanneer je tussen de grote en kleine schuur doorrijdt, onder de walnotenboom door. Let op: we hebben geen toilet-, douche-, afwas-, afval- of dumpvoorzieningen. Drinkwater en stroom zijn wel standaard inbegrepen.