Camping gelegen in de Achterhoek - visvijver - jeu de boules - centrum 3km
Rekkenseweg 25
7157 AB, Rekken, Nederland€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenheel pretig ontvangen. was al donker bij aanlomst, de plek werdt aangewezen en naar toe begeleid. De rust is heerlijk. De natuur is hier goed zichtbaar. mooi in de herfst.
Mooie, rustige ligging buiten. Woning zeer natuurlijk, sanitair goed en schoon. Vrijwel alleen Nederlanders op het plein. zeer aardige exploitant. Geen verwijdering beschikbaar. elektriciteit op zijn plaats. We voelden ons goed. Prijzen zijn erg goedkoop! Wij kunnen het aanbevelen!
Even een kleine verandering, hond kost nu 1,50 dat vind ik redelijk, en ze houden rekening met de hogere energiekosten dus 5,00 stroom blijft staan dus kosten per nacht voor 2 personen zonder hond 29,50 per nacht. de camping is in opbouw maar is wel heel mooi.
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Douche
Rekkenseweg 25
7157 AB, Rekken, Nederland52° 5' 39" N
camping.ontmoeten@gmail.com
€ 24,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Stroom (6A)