Wat een machtig mooie camperplaats. Fantastisch. We hadden prachtig plekje op camperplaats met weids uitzicht. Mooie omgeving voor fietsen en wandelen. Alle voorzieningen aanwezig. Helemaal top.
Geweldige camping met kinderen! Een enorme speelschuur met trampolines, zandbak en allerlei spellen en buiten voldoende skelters van verschillende soorten voor alle aanwezige kinderen. Heel aardige eigenaren die continu aanwezig en beschikbaar zijn voor hulp of een praatje. Kinderen ouder dan 10 jaar worden niet toegelaten op de camping.
lees meerPerfecte camping, camperplekken zeer rustig. Wij stonden met de kleine op een mooi veld met zeer ruime plekken, genoeg te spelen. Geweldig!
Rijksstraatweg 49
7383 AL, Voorst Gem Voorst, Nederland52° 10' 39" N