Locatie op een wijnhoeve - 3 verharde plaatsen - ook kampeerplaatsen - Pieterpad - Ruurlo 4km - centrum 5km
Bleuminkmaatweg 1
7251 MS, Vorden, Nederland€ 19,50 • 1 apr. t/m 16 okt.
KortingskaartenVriendelijk ontvangst, we hebben meteen een lekker flesje wijn gekocht. Het sanitair is modern en schoon.15 minuten fietsen van Kasteelmuseum Ruurlo
Heerlijk rustig en ruim terrein, sanitair is schoon, en de wijn smaakt ook prima. Goede uitvalsbasis voor fietsen en wandelen.
Fijne locatie, in de buurt van golfbaan. Enthousiaste eigenaar. Geeft niet alleen informatie over de boerderij, maar ook over de omgeving. Voor herhaling vatbaar.
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Bleuminkmaatweg 1
7251 MS, Vorden, Nederland52° 4' 20" N
info@elanova.nl
€ 19,50 • 1 apr. t/m 16 okt.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater