Mooie omgeving. Helaas niet mogelijk om wc casette te legen toen wij er waren, het water stond er nog niet op.
Wat een prachtige plek met een buitenkeuken, barbeque en een mooie kas om in te relaxen, grenzend aan een natuurgebied. Je kunt hier wandelen, fietsen, watersport en dat bij dieren en in de natuur. Echt een bijzonder camping die zeker de moeite waard is om een stukje voor te rijden. Hier komen we terug, al is het alleen al voor de beleeftuin met de ezeltjes en andere dieren. Gastvrij en verzorgd. Bedankt voor deze mooie plek.
lees meerWauw. Heerlijk tussen dieren en de mogelijkheid om te koken in een kas met prachtig uitzicht.
Woldweg 78 A
9606 PG, Kropswolde, Nederland53° 9' 11" N