Gelegen bij een boerenbedrijf - recreatie visvijver - kano route Land van Heusden en Altena - speelweide - centrum 1.5km
Provincialeweg Noord 53A
4286 EC, Almkerk, Nederland€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenmooie ruime plek met heg tegen de wind.. sanitair voldoet maar is niet optimaal..budget opbouw. geen zeep en handdoek of papier automaat.. bij de wastafels is mijn grote ergernis.. ik vind dat zeer onhygiënisch en amateuristisch..
prima plek om te verblijven, alles wat een camperaar wenst is aanwezig en voor een schappelijke prijs, kom je als single dan betaal je ook voor 1 persoon, fijn!
Openingstijden kloppen niet. Camping is blijkbaar alleen in hoogseizoen open.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (4A)
Openingstijden kloppen niet. Camping is blijkbaar alleen in hoogseizoen open.
Provincialeweg Noord 53A
4286 EC, Almkerk, Nederland51° 47' 2" N
info@hulpgat.nl
+31653301912
€ 16,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet