Kleinschalige buitenplaats in het groen - bij aankomst aanmelden bij restaurant - gelegen naast natuurgebied Strabrechtse heide - centrum 2,5km
Aardborstweg 19
5731 PS, Mierlo, Nederland€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwe kwamen rond 20u toe en de keuken van het restaurant was al gesloten. een rustige plaats maar €15 is wel genoeg om enkel stroom te krijgen.
De camperplaats zijn gelegen op een gedeeld grasveld achter de brasserie. Door de uitbater van de brasserie zijn wij ontvangen en gewezen op de wandel- en fietspaden. Tijdens ons bezoek in het weekend van Moederdag was het druk in de brasserie en waren wij, binnen in het mooiste gedeelte van de brasserie niet gewenst met onze hond. Wel werd snel maar een oplossing gezocht. Nette en mooie camperplaats.
lees meerPrima plek in mooi stukje Brabant. 12 - 14 aug geweest. Goede uitvalsbasis voor fietsers. Winkels in Mierlo 10 minuten fietsen. CP heerlijk rustig, mooi uitzicht. Gastvrijheid, terras en restaurant zijn top! Advies: zorg dat vuilwatertank en wc leeg zijn bij aankomst. Er zijn echt geen faciliteiten om deze te lozen.
lees meerHonden toegestaan
Stroom (10A)
Vuilnisbak
WiFi
Water
lees meerAardborstweg 19
5731 PS, Mierlo, Nederland51° 25' 43" N
info@strabrechtsehoeve.nl
€ 17,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (10A)