Camping met hoge randbebossing - centrum 2km
Pandijk 12
6029 PA, Sterksel, Nederland€ 18,50 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenWat een ruime plaatsen. je ziet de overburen bijna niet. Zeer vriendelijke gastvrouw. Nieuwste sanitairgebouw erg mooi. Douchen zonder munten . Goede prijs. Heerlijk rustig.
Dank je wel !
Wij waren hier eerste week september 2020. Vriendelijke ontvangst. Plaatsen aan rand van groot veld. Modern en schoon sanitair. Mini kinderboerderij en kinderspeelplaatsje op terrein. Mooie omgeving om te fietsen. Fietskaarten in bruikleen gekregen. Goede wifi ontvangst op onze plek.
Heerlijke ruime camping met goed sanitair. Vriendelijke eigenaresse die ons een informatie map gaf met vele wandel en fietsroutes en informatie over de omgeving.Een heerlijke plek om tot rust te komen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Pandijk 12
6029 PA, Sterksel, Nederland51° 20' 36" N
info@jorishoeve.nl
€ 18,50 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet