LET OP! DEZE CAMPING IS TOT 1 APRIL 2023 GESLOTEN.
Locatie bij Zorgboerderij De Locatie [jeugdhulpverlening] nabij A59 - boerderijdieren - groentetuin - vuurplaats - boerderijwinkel[open do/vr/za] - fietsknoopnetwerk - supermarkten 2km - natuurgebied het Engelermeer 1km - Den Bosch 5km - centrum 2km
De Gemeint 3
5251 VB, Vlijmen, Nederland€ 19,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLET OP! DEZE CAMPING IS TOT 1 APRIL 2023 GESLOTEN.
door de negatieve reviews hadden we onze twijfels maar eenmaal aangekomen viel het 100% mee. Hele aardige campingeigenaar. Je kunt zelf een plek uitkiezen wat ik erg fijn vind. Hele fijne sfeer. sanitair is niet nieuw maar wel schoon. Dorp 5 minuten fietsen en het meer ligt om de hoek. Wij komen zeker terug.
lees meersanitair niet schoon, luidruchtig verkeer, onverzorgd terrein. prijs niet waard. afstand ‘s hertogenbosch prima
Stroom (unknownA)
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Toilet
LET OP! DEZE CAMPING IS TOT 1 APRIL 2023 GESLOTEN.
De Gemeint 3
5251 VB, Vlijmen, Nederland51° 41' 54" N
wim.habraken@planet.nl
+31620881489
€ 19,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Stroom (unknownA)