camperplaatsen op parking bij camping de Heische Tip - ook plaatsen op de camping [sc 69778] - gelegen aan natuurgebied De Maashorst - centrum 1,5 km.
Straatsven 4
5411 RS, Zeeland, Nederland€ 7,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHeerlijke plek voor wandelen/fietsen bij erg mooi natuurgebied (Maashorst). Eenvoudig betalen via AanUit app. Plaats NIET gratis (7,20 voor 24 uur) zoals in eerdere recensie aangegeven. Wij komen zeker weer eens terug.
Rustige plek. Kost nu 5 euro per nacht, te betalen via aanuit.net.
Wij hebben hier 29 op 30 augustus gestaan. De plaats is GRATIS zonder voorzieningen. Er staat een bord dat je moet betalen voor stroom en water maar dat is er niet dus dat bord kan er eigenlijk ondervandaan. Heerlijk rustige plaats. Veel fietsgebied door bossen (met Heckrunderen en reeëen en eekhoorntjes) en hei. Dichtbij dorp. Heerlijk.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Vuilnisbak
Speelgelegenheid
Rustige plek. Kost nu 5 euro per nacht, te betalen via aanuit.net.
lees meerStraatsven 4
5411 RS, Zeeland, Nederland51° 41' 47" N
info@heischetip.nl
€ 7,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan