locatie bij jachthaven Westeinderplassen - melden bij de receptie, zomer open ma t/m vr 8-17.30, weekend 9-17.00 - winter ma t/m vr 8-17.30, za 10-16, zondag gesloten - buiten kantoortijden bij restaurant borpas kopen [borg €20,-] - van 1-10/15-4 minder plaats door opslag van boten - watersportwinkel - verhuur supboards - centrum 700m
Herenweg 100
1431 GX, Aalsmeer, Nederland€ 19,50 • 6 jan. t/m 19 dec.
N/A
KortingskaartenWilde alleen grijs water tank legen. Byzonder vriendelijke dames aan de receptie en helemaal mee gelopen om te wijzen waar ik het water kwijt kon. Geweldig zulke service!
We waren laat dus iedereen van Kempers was al weg maar via restaurant kaartje voor stroom en sanitair geregeld. Sanitair is top!! Veel wind 's nachts en dan maken de schepen op de kant veel herrie door geklepper van de masten etc. Dus niet top geslapen maar verder prima.
Alles wat je nodig hebt, met pasje makkelijk geregeld. Laat aankomen geen probleem. Heel mooi en schoon sanitair. Fijn restaurant.
Campinggedrag toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Herenweg 100
1431 GX, Aalsmeer, Nederland52° 13' 37" N
info@kemperswatersport.nl
€ 19,50 • 6 jan. t/m 19 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan