camping aan het Amstelmeer - bollenvelden - Schagen en Den Helder met Juttersmarkten en Westfriese folkloremarkten 5km - boot naar Texel, het strand van Den Helder 10km
Van Ewijcksvaart 25
1761 JS, Anna Paulowna, Nederland€ 18,00 • 1 mei t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenGezellige ontvangst, smalle entree bij een goed onderhouden camping. Veel vaste staanplaatsen, prima sanitair.
Wij waren hier met onze gehuurde camper. Genoeg kampeer ervaring maar voor ons de eerste keer met de camper. Camping t Loze Vissertje is een kleine gemoedelijke camping. Veel vaste caravan’s en weinig trekkersplaatsen. Echter dit mag de pret totaal niet drukken. Eigenaren zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Omgeving leent zich ontzettend goed voor wandelen en fietsen.
lees meerDe ruimte wordt voornamelijk gebruikt door langkampeerders, dus weinig ruimte voor stacaravans. Een camper van meer dan 6 m mag niet worden benaderd. We wilden 3 nachten blijven, maar reden de volgende dag weer, de ruimte was veel te krap, in de directe omgeving van vaste kampeerders, nauwelijks afstand. Was niet ideaal voor beide kanten.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
lees meerVan Ewijcksvaart 25
1761 JS, Anna Paulowna, Nederland52° 53' 4" N
info@campinglozevissertje.nl
€ 18,00 • 1 mei t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan