Vakantiepark De Nollen

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Op De Nollen is een aantal speciale camperplaatsen. Deze plekken met elektriciteit, water, riool en kabel tv. Daarnaast kunnen campers ook gebruikmaken van de gewone kampeerplaatsen (uitgezonderd zeer grote/ zware campers). De Nollen heeft moderne sanitaire voorzieningen en een goed restaurant met uitnodigend terras en afhaalmogelijkheid. In onze Coffee & Bakery kunt u terecht voor dagelijks vers gebakken broodjes, koffie (to go) en een selectie aan levensmiddelen. De Nollen is de uitgelezen plek voor een ongedwongen verblijf op steenworp afstand van het strand van Callantsoog. Je laadt op in de rust van de natuur. Maar als je wil, kun je de hele dag bezig zijn.

Lees verder

J

J&C2025

nov 2025

vriendelijke ontvangst, prima plek (op een campingveld omdat de camperplaatsen allemaal bezet waren). schoon en mooi sanitair en gelegenheid om o.a. toiletcassette en grijs water te legen. broodjesservice via de campingapp. Top!

Sendplan

aug 2025

Fijne camping, met veel mogelijkheden. Inrijden op kenteken ging super! Sanitair prima. Ook kindvriendelijk, dat hoor je goed….. Voor je rust is dit geen juiste optie. Prijs aan de hoge kant, al is het op dit moment van schrijven wel hoogseizoen. Wij betaalden voor drie personen voor drie nachten 190,- euro!

Evelien-K

jul 2025

Camping ligt in de mooie omgeving dichtbij Callantsoog en het strand. Wij stonden op het nieuwe veld Abbestede. Zeker een aanrader. Ruime plek met rondom mooi aangelegd groen met veel bloemen. De overige plekken vonden wij wat gedateerd. Sanitair netjes en schoon Personeel zeer vriendelijk. Lekker eten in het restaurant

Westerweg 8

1759 JD, Callantsoog, Nederland

Sitecode: 20336

Locatie host

Lees verder

Diverse soorten kampeerplaatsen - voor juiste tarieven zie website - Hemelvaart en Pinksteren is hoogseizoen - centrum Callantsoog 1,5km