locatie naast de jachthaven - in winterseizoen eerst bellen, minder plaatsen - via Randstad en A9 - centrum 400m
Lagendijk 7
1911 MT, Uitgeest, Nederland€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe parkeerplaats is oké, helaas in het directe aanvliegpad vanaf de luchthaven. Sanitaire voorzieningen voldoende en schoon. Zonder problemen afvoeren
Deze camperplaats is ons erg slecht bevallen. Om de 5 minuten overdag en s'nachts laag vliegende vliegtuigen die gaan landen op Schiphol. Je kunt dan buiten niet met elkaar praten. Tevens vanaf 7 uur luide muziek van de jeugd die de zeilbootjes optuigen van de zeilschool. Weinig ruimte voor stoeltjes buiten. Tarief is hoger dan aangegeven. Wij komen hier nooit meer.
lees meerPrima plekje aan ‘t water! Vriendelijke, behulpzame jachthaven-medewerkers. Bakker, slager, supermarkt & restaurants op loop/fietsafstand. Mooie omgeving om (per fiets) te verkennen. Lekker eten bij Lekker aan de Haven.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Lagendijk 7
1911 MT, Uitgeest, Nederland52° 31' 38" N
info@jachthavenuitgeest.nl
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet