locatie alleen toegankelijk voor campers tot <4500kg - CCI/FICC-card - gelegen nabij de Kleine Belterwijde - kano's en roei- en zeilboten te huur - van te voren telefonisch/per mail reserveren - centrum 500m
Vaste Belterweg 4
8066 PT, Belt-Schutsloot, Nederland€ 18,45 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenFijne rustige en schone camping. Ruime plaatsen en geschikt voor kinderen. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Wij komen graag een keer terug .
Als je constant door de beheerders inde gaten gehouden wilt worden moet je hier zijn. Ook nog nooit zo ontzettend veel regels mee gemaakt op een camping! De kano’s zijn gratis te gebruiken maar daarna is aan mij wel 4x gevraagd om iets in de pot te doen voor onderhoud. Voor campers geen mogelijkheid voor water inte nemen of te lozen. Verschrikkelijke camping!!!
lees meerMooie plek. Streng geregisseerd door de opzichter staan alle caravans op een strakke rij. Wij moesten midden op het veld, want geen écht lid van deze club, als NKC-lid werden we gedoogd. Weinig behulpzame maar wel steeds glimlachende opzichter. Totaal niet flexibel of bereid tot meedenken. De vorige keer was er een super vriendelijk echtpaar! Desondanks durven we een volgend bezoek niet meer aan ;(
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
lees meerVaste Belterweg 4
8066 PT, Belt-Schutsloot, Nederland52° 40' 21" N
belt-schutsloot@ncc.nl
€ 18,45 • 1 apr. t/m 1 nov.
NKC - NKC/CCI Card
KortingskaartenWasmachine