Kampeerplaatsen op camping aan een recreatiemeer - uitzicht over het water en zwemstrand - Twents landschap - de bordjes ’t Grasbroek volgen. ( Goorsedijk) - centrum 2.5km
Grasbroekweg 1
7627 RC, Bornerbroek, Nederland€ 16,80 • 1 apr. t/m 31 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenFijne camping. Aardige beheerde. Mooie plek met veel ruimte om ons heen. Mooi strandje netjes verzorgd, met lekker schoon water. Sanitair iets verouderd maar wel schoon en netjes. Komen zekers terug.
Heerlijke plek met een strandje aan zwemwater! Eigen plek kiezen. Douche en toilet gratis. Hygiëne is top. Goeie service.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
Grasbroekweg 1
7627 RC, Bornerbroek, Nederland52° 17' 42" N
info@grasbroek.nl
€ 16,80 • 1 apr. t/m 31 okt.
SVR - Stichting Vrije Recreatie
KortingskaartenWasmachine