Camping de Noorde

4.6

4.6

hymerhobby

okt 2025

Geweldige plek aan een kleine vijver. De eigenaren zijn een heel vriendelijk stel dat ook tijd heeft voor een praatje. Een gezellige woonkamer met een kleine keuken is een zeer gezinsvriendelijke ervaring. Ik zou er zo weer naartoe gaan. Dank aan Linda en Daniel.👍👍👍

pjjstevens

sep 2025

Prima, kleinschalige camping, schoon sanitair, er zijn bestraten plekken met gras, visvijver aanwezig, fietsen kunnen in schuur geplaatst worden. Zeer vriendelijke eigenaars die je warm onthalen. In de kantine is een diepvries met ijsjes tegen zeer schappelijke prijzen. Zwartsluis is een leuk dorp om te bezoeken. De weg erlangs hoor je wel maar wij vonden het niet storend. Dit is zeker een aanrader en zeker voor deze prijs.

R&L-Onderweg

sep 2025

We hebben er maar kort gestaan, maar het was prima. Flinke plekken, prima sanitair en een schappelijke prijs. Kortom aan aanrader, maar wel reserveren, want niet heel groot.

Oppen Swolle 25

8064 PZ, Zwartsluis, Nederland

Centraal gelegen in de gemeente Zwartewaterland - pont naar Genemuiden 500m - Christoffelpad en Jabikspaad - Giethoorn, Vollenhoven - centrum 2km

2 mrt t/m 1 okt