rustige camperplaats - uitzicht op de fruitbomen - in de Kromme Rijnstreek - lounge aanwezig - centrum 500m
Herenstraat 98
3985 RX, Werkhoven, Nederland€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima plek. Wel vreselijk druk met campers, zo druk dat we op de parkeerplaats mochten staan. Nu maakt dat niet zo veel uit, maar wat al het mooie weer echt komt, dan staat deze plek waarschijnlijk altijd vol.
Top, alles aanwezig, prima sanitair erg schoon, goede verharde plekken, goed toegankelijk. Hartelijke ontvangst met rondleiding én uitleg. Hier mag menige camperplaats zich een voorbeeld aan nemen!
Geen rustige CP wat ons betreft; aan een best wel doorgaande weg. De website vermeldt dat er bij drukte uitloop is op ‘t parkeerterrein. Geen max 10 campers dus terwijl wij er waren, maar 14. In deze Corona tijd voor ons iets te veel. Over ‘t sanitair kunnen we ons niet uiten, omdat we daar geen gebruik van hebben gemaakt. Heerlijke omgeving om te fietsen; voor wandelen met hond minder geschikt.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
lees meerHerenstraat 98
3985 RX, Werkhoven, Nederland52° 1' 3" N
info@aanhetdorp.nl
€ 17,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine