rustige camperplaats - uitzicht op de fruitbomen - in de Kromme Rijnstreek - Utrechtse heuvelrug - lounge aanwezig - centrum 500m
Herenstraat 98
3985 RX, Werkhoven, Nederland€ 22,50 • 26 feb. t/m 20 dec.
KortingskaartenInderdaad een keurige plek en de opmerkingen in de recente review’s kloppen. Vanaf april is er een andere eigenaar.
Toch niet het hele jaar open. In tegenstelling tot wat er vermeld wordt op CC en website. Na gebeld te hebben voor reservering blijken ze tot maart 2023 gesloten te zijn.
Weer hartelijk ontvangen op deze camperplaats. Hele mooie omgeving om te fietsen. Maar deze keer kwamen we voor familie bezoek in Driebergen. Maar omdat we geen taxi konden krijgen heeft Kees ons zelf weg gebracht en ook weer opgehaald! Echt zo super fijn!! Kees en Anneke, nogmaals bedankt hiervoor. we komen zeker terug. groetjes Jan en Anny Oonk.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Vuilnisbak
lees meerHerenstraat 98
3985 RX, Werkhoven, Nederland52° 1' 3" N
info@aanhetdorp.nl
€ 22,50 • 26 feb. t/m 20 dec.
KortingskaartenLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater