Camping met gevarieerde kampeerplaatsen - ligging aan de rand van Zeist - tegenover gemeentelijk zwembad - nabij de bossen - centrum 2km
Badmeester Schenkpad 1
3705 GK, Zeist, Nederland€ 16,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenLeuke camping, alles goed geregeld mooi sanitair gebouw. Mooie plaatsen, zelfs nog een plaatsje vrij in het hemelvaartweekend en ook geen verhoogde prijzen zoals bijna overal! Zwembad naast de camping.
Wat een fijne kampeerplek voor mensen die van rust houden. Alle reviews kloppen. prachtige groene met bomen omringde velden. Wij waren hier in het weekend en dan zou je denken dat je last zou hebben van de arbeidsmigranten maar niets is minder waar. Prima sanitair. Tegen betaling douchen maar in een zeer schone gelegenheid. Heerlijk wandelen in het achtergelegen bos met losloopzone. Top!
lees meerFijne plek om te staan. Heel relax. Je mag zelf een plek zoeken. Zeer net sanitair. Al met al een plek om terug te komen. Wat we zeker nog een keer gaan doen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Badmeester Schenkpad 1
3705 GK, Zeist, Nederland52° 6' 24" N
info@dijnselburg.com
€ 16,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet