Camping met gevarieerde kampeerplaatsen - ligging aan de rand van Zeist - tegenover gemeentelijk zwembad - nabij de bossen - centrum 2km
Badmeester Schenkpad 1
3705 GK, Zeist, Nederland€ 16,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVeldjes waar je mag staan heel ruim, veel groen. Sanitair prima, warm water met kleingeld. Grootste gedeelte van het park staat vol met stacaravans. Zwembad ernaast plus. Diverse uitstapjes via mooie fietsroutes bereikbaar.
wij sluiten ons aan bij alle voorgaande positieve reviews. alle lof voor deze camping/camperplaats. Arnold en Els.
prettige camping, grote plaatsen en prima voorzieningen. naast het bos waar honden los mogen lopen. zeer vriendelijke en behulpzame campingbeheerders. kortom, een aanrader.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Badmeester Schenkpad 1
3705 GK, Zeist, Nederland52° 6' 24" N
info@dijnselburg.com
€ 16,20 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet