Landschapscamping Polderzicht

H

Hymerguido

okt 2025

heel rustige camping een 4km van sluis ,vriendelijke uitbater en gedienstig ,douche is betalend maar ok de sfeer is zeer goed en mooi uitzicht over de polders

Mooie camping, rustige omgeving, zeer vriendelijke en ijverige eigenaars!! Ideale uitvalsbasis om te fietsen. Goed onderhouden sanitair, wel mochten de douches in de prijs zitten 😉. Wij stonden achteraan, mooi zicht, wel zeer norse buurman op een seizoensplaats, die al na 15 min begon te roepen ivm de hond die wat enthousiast uit de camper sprong, hij verwachtte zelfs dat we in de camper de hond vast legde. Begrijpelijk dat de hond aan de lijn

Osteelcamper

jul 2025

Dit is onze derde keer hier. We combineren ons verblijf altijd met een bezoek aan de visgroothandel in Sluis. Een uitstekende camping met redelijke prijzen en zeer vriendelijke eigenaren. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de plaatsen zijn ruim. Een goed startpunt voor alle richtingen, of het nu naar de kust, het binnenland of naar België is. We komen zeker terug als we in de buurt zijn.

Praatvlietweg 1

4524 KR, Sluis, Nederland

SVR camping in Zweeuws Vlaanderen - kampeerplaatsen - ook 17 speciale camperplaatsen - uitzicht over de polder - centrum/winkels 4 km