Camperplaats Villa Kakelbont

• Speelgelegenheid

3.2

Aad24

jun 2025

Prima contact en een aardig ontvangst. Het is een plek tussen vervallen kassen aan de ene kant en mais aan de andere kant. Het verblijf bij/rondom de camper heeft geen kwaliteit. Geluid van de weg en vliegtuigen is goed hoorbaar. Geen enkele voorziening beschikbaar (geen water, geen stroom, geen vuilwaterstortplaats, geen afvalbak). Locatie is prima als je gaat fietsen in de omgeving. het bedrag van 15 euro is te veel voor wat je krijgt.

Bertoes56

jun 2022

prima plekkie voor een nachtje

Aart---Nel

mei 2022

Precies wat wij wilden.Eenvoudige plaats.Rust en ruimte. Hier 7 dagen gestaan naast warenhuizen buiten gebruik en gevuld met hobby van de eigenaar. Heel veel van de omgeving (+/- 150 km.) gezien via het fietsen.Raken niet uitgekeken op de waterrijke omgeving..Supermarkt enz binnen loop/fiets afstand.Aardige eigenaars.Komt weer op ons lijstje van "Hier komen we terug". Alsnog bedankt voor jullie gastvrijheid.Tot een volgende keer.

Oosterweg 7

2451 VT, Leimuiden, Nederland

gelegen langs de N207, de A4 en tussen het Braassemmermeer, de Westeinderplassen en rivier De Drecht - voormalige kwekerij met kas - reserveren per mail gewenst - centrum 500m

1 feb t/m 4 dec