Bagatell Camping

• Lozen afvalwater

• Stroom

Bettina1956

aug 2024

Met 650 kronen zonder elektriciteit was de plaats een van de duurste van de hele reis. Het is gunstig gelegen voor een laatste nacht voor de veerboot. Betaling wordt uitsluitend contant of via een internationale bankoverschrijving geaccepteerd

pas op, de prijs informatie is sterk verouderd. ze vragen nu nok 650 voor 1 nacht. dat is ruim €50 per nacht. veel te duur. verder word er aan service niks geboden, zoek het maar uit en ga maar ergens staan. wij zijn doorgereden.

Derk2006

jun 2024

Na een lange smalle kronkelweg te hebben getrotseerd, aangekomen op de bijna lege camping. Welgeteld 1 caravan en een hysterisch wuivende vrouw met voor zich een stuk of honderd kinderen, die ons daaroverheen te verstaan geeft dat we niet welkom zijn. Over een week of twee wel... Hele jaar open? Nee dus! Welkom? Echt niet en nooit weer! Hoeveel moeite is het om even je bewijzering door te stelregel met een stukje tape als je dicht bent?

Verkstedveien 25

4870, Grimstad, Noorwegen

Idyllisch camping aan het water - centrum 1 km

€ 25,00 - € 35,00

(NOK 310,00)

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!