bij zandstrand - 9 plaatsen met stroomaansluiting - betalen bij Galeria [9-11u en 18-20u] - centrum 150m
Sagveien 2
9935, Bugøynes, NoorwegenNOK 300,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenDe plaats is goed, zelfs voor meerdere nachten. De servicefaciliteiten lijken in aanbouw, maar lijken bijna permanent. Betalen is problematisch omdat bijna niemand aanwezig of beschikbaar is. Geen afval, geen V / E.
Waren alleen verrast. De plaats wordt herbouwd en er is een graafmachine en vrachtwagens. Maar we zouden ons geen zorgen hebben gemaakt. 'S Avonds kwam er een man langs die ons vertelde: er is geen elektriciteit en geen water, we kunnen aan de andere kant van de stad douchen. Maar voor 10 euro kunnen we blijven overnachten. Toen reed ik verder
lees meerInderdaad een rustige Camperplaats bij een klein dorpje. Mooie route er naar toe. 1 nacht er gestaan. Wij zagen 6 campers rechts omkeer maken omdat de prijs 400 kronen, voor een plek met stroom echt te duur is
Stroom
Vuilnisbak
Douche
Toilet
Sagveien 2
9935, Bugøynes, Noorwegen69° 58' 27" N
bo-a@online.no
NOK 300,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan