Borre Familiecamping

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

• Honden toegestaan

• Douche

Blonde&Hent

jul 2024

Het is inderdaad een camping met veel vaste plekken. Met een super vriendelijke simpele "boer" die dit runt, toen we aan kwamen hing er een papiertje op het infoblad "sorry vol", maar we waren toch zo brutaal on de camping op te rijden en de beste man kwam mee naar buiten en zocht een plaatsje voor ons. we hebben hier 2 nachten gestaan voor €36,66 per nacht incl. douche, wc en stroom. Super nette camping aan het water, bij 'n mooi viking museum

Onderstaande review klopt wel, maar wij vonden NOK 425 wel zeer aan de prijs voor wat het was, een opeengepakte verzameling caravans op permanente plaatsen die het uitzicht over het fjord niet ten goede kwamen. Geen dump voor grijs water. Maar nabijgelegen (10 min wandelen) vikingmuseum met grafheuvels en nagebouwde vikinghal waren wel zeer de moeite waard.

rsaas

jun 2024

Mooie rustige camping. Onzettend vriendelijke eigenaar. Bij aankomst zijn we met de eigenaar een plek gaan uitzoeken. Voor 1 nacht inclusief elektriciteit en onbeperkt douchen betaalden wij voor 2 personen 425 NOK. Het sanitair is erg schoon en alleen toegankelijk middels een token. Ruim voldoende toiletten en 4 douches. Er is ook een kookgelegenheid aanwezig. Dicht bij ferry Horten-Moss. Mooi wandelroutes en het Midgard Vikingsenter in de buurt.

Steinbrygga 34

3184, Noorwegen

Borre Familiecamping biedt diensten voor kampeerders, zoals het toestaan van honden, toegang tot water, toiletvoorzieningen en douches.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!