Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter AS

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

Ondanks de boodschap in de app ‘niet geopend’ zijn wij erheen gegaan. Onze ervaring is dat de campings met deze boodschap, altijd wèl open zijn. Overvolle camping met een zee aan vaste caravans. Op zich geen slecht plek, maar veel te duur: 530 kronen, incl 2 douchemunten. Douches als in de sauna: drie op een rij, zonder deur of gordijn ertussen.

Camping heeft 300 vaste plaatsen, 20 a25 dropp in. wWij werden naast het ekectriciteitshuisje geplaatst, niet heel charmant. Kosten ruim 100€ voor 2 nachten met 4 douchemuntjes (3 min per munt). Douches goede kwaliteit maar je doucht niet alleen: 3 douches op rij, geen aparte hokjes. Dames/heren wel apart. Vonden wij bijzonder anno 2025 (!). Cafe 2x binnen geweest maar t ruikt daar zó naar frituur dat direct je jas/haar ernaar ruikt.

Gerda69

jul 2024

Een camping met veel vaste plaatsen, dicht op elkaar. wij waren met caravan, 3 personen met elektriciteit 460 kroon kwijt. Douche gaat met munt. schone faciliteiten. met het gezellige geluid van de bellen van de rondwandelende schapen

Sjusjøen-pihl 4025

2612, Noorwegen

Sjusjøtunet Hytter og Caravansenter AS is een kampeerlocatie met de volgende voorzieningen: speeltuin, sanitaire voorzieningen, wasfaciliteiten, broodservice en een kleine winkel.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!