Topcamp Mjøsa

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

Klaso

sep 2025

Op weg naar de Noordkaap stopten we bij deze camping vanwege de zogenaamd geweldige voorzieningen! Een wasmachine en droger. Bij het inchecken werd bevestigd dat alles aanwezig was. Er was tegelijkertijd ook een Duits stel aanwezig. We wilden twee dagen blijven en betaalden meteen. Er was echter geen wasmachine of droger, noch een mogelijkheid voor een chemisch toilet. Het toiletgebouw was een bouwplaats!!!!

bjjames

aug 2025

Het wordt dan wel eens tijd dat deze locatie gecontroleerd wordt. Het is anders een gemiste kans van deze mooie camping. Het heeft een schitterende ligging aan een groot meer. Alle voorzieningen zijn er en ook inclusief. Vooral voor kinderen is het fantastisch met alle speeltoestellen en huisjes.

pd0oyf

jun 2025

nette en mooie plek deze camping, hoewel er erg veel vaste plekken zijn. 47,85 euro voor 1 nacht is wel erg duur, maar Noorwegen is helemaal duur geworden. De campingwinkel is voor het grote deel snoep gericht. De camper/caravan plekken zijn wel er netjes dat dus wel weer.

Onbekend, Noorwegen

Topcamp Mjøsa biedt een zwembad, golffaciliteiten, een speeltuin voor kinderen, een jachthaven, veiligheidsmaatregelen, verlichte omgeving, verharde ondergrond, toiletten, douches, wasfaciliteiten, WiFi en een kleine winkel.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!