terrassencamping - direct aan het water - gelegen aan Ausnesfjorden - Svolvær 16km - centrum 6km
Sildpollneset 92
8316, Laupstad, NoorwegenNOK 220,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenNou, het lijkt meer op een bouwwerf. Oké voor een verblijf van twee nachten, maar niets meer. Wifi erg goed, voldoende douches, toiletten en wasmachines en drogers aanwezig. 2 keukens waar je iets te eten kon halen. Niet zo up-to-date maar oké.
geweldige locatie, ruim, terrasvormig, veel douches. al het andere daar ook. zeer vriendelijke operators. TIP!
Geweldige ontvangst. Eigenaar kwam toen we nog in de auto zaten en vroeg waar we heen wilden. Hij gaf ons deze ruimte en een tweede om uit te kiezen. Kon alles bovendien gebruiken. Super vriendelijk, alles was erg schoon 👍🏼
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
Sildpollneset 92
8316, Laupstad, Noorwegen68° 19' 20" N
aril-roe@online.no
NOK 220,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWasmachine