Parking Bertelberg - Mo I Rama

Camperplaatsen

• Honden toegestaan

Geparkeerd tegenover de energiecentrale, de grond was vlak en we sliepen prima. We liepen de berg op voor het uitzicht; prachtig.

W-Kuiper

jun 2023

Wij hebben de route zoals aangegeven door het coördinaat en slingert de goede asfaltweg zich telkens verder omhoog. Onderweg naar het eindpunt kom je verschillende mooie plekken tegen waar je uitstekend kunt staan en overnachten. De afstand helemaal naar boven is ongeveer 6 km, Wij zijn gestopt bij ongeveer 3 km. Bij het coördinaat: N 66' 17' 49.4 E 014' 16' 39.0 De route is inderdaad echt voor kleine campers of busjes, maar zeer aanbevolen!!

m-w

aug 2022

Een prachtige, heel rustige locatie. Mooi uitzicht over Mo i Rana. Geen voorzieningen. Heel rustig, wel een wandelgebied

8610, Mo i Rana, Noorwegen

Locatie alleen voor kleinere campers - gebruik GPS-coordinaten - weg niet breed en steil - wel geasfalteerd - uitzicht op de stad - groot draaiplateau en parkeerplekken - geen optie met sneeuw en mist - centrum 10km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!