Hauknes Marina

• Honden toegestaan

• Rolstoelvriendelijk

James-4-Fun

okt 2025

Wij zijn hier dit jaar 2 keer geweest. eerste keer was weekend dag: veel last van “hang jongeren”, waardoor uiteindelijk weer vertrokken. Nu, in oktober 25, op maandag avond ook weer last van “passanten” met auto’s. Er was zelfs iemand die er plezier aan beleefde om 23:30u naast ons te gaan staan toeteren. Lijkt erop of er locale weerstand is tegen campers hier. Wij komen hier niet meer terug in ieder geval.

CaminoChris

aug 2025

Bevestiging wat Kori schrijft: heel fijne plek, prachtig uitzicht. Fotogenieke boothuisjes. We staan er vanavond met 3, voorlopig. Geen lozing mogelijk; wel water tanken - inbegrepen. Betaling kan in NOK, SEK of EUR, of met overschrijving.

kori

jul 2025

Prima overnachtingsplaats aan de jachthaven. Doorrijden naar achteren, langs het betalingshuisje. De plekken lopen iets schuin naar voren. Betaling is voor niet Noren wat ingewikkeld; geld in een enveloppe of, zoals wij hebben gedaan, overmaken op een rekening die op enveloppe vermeld staat. Alleen water tappen mogelijk. Uitzicht is prachtig.

Sørlandsveien 252

8618, Mo i Rana, Noorwegen

Camperplaats bij jachthaven - centrum Mo i Rana: 5km.

NOK 200,00

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!